Friday, January 9, 2009

heeee....

now ada kat opis lagi...namanya menumpang, makanya kena la tunggu kawan balik walaupon lambat due to my kecacatan patah kaki...((kete kat bengkel lagi, bila nk siap tatau))...thinking about buying a nu kaki tapi tatau la macam mana lagik..any advice?? myvi?? tanak..mahal..orang kaya mcam zayed jek yang mampu..siapalah diriku nk beli kaki semahal zayed..huahahaha..kaki baru untuk berulang dari desa tercita ke kerja saja... dah biasa balik lmbt sampai lup nk nengok jam..keje pon da siap uuu.. :p..today..quite happy walaupon waktu rehat ada yang bong bang bong bang cakap pasal benda yang hari2 jadi tu, dia dok up up citer sama..malas nk layan..terus bawak makanan dari pantry makan kat bilik sendiri..senang...happy?? owh..pasal surat pelantikan dah siap n big boss da sign..aaaaaa...sangat heppy...for me n untuk semer geng first batch of coz..nu pay cheque mulai bulan ineyy...yeyeyyyy... owh..ahad ni nk pegi jumpa anna n mr peje kat alamanda....zayed ((lelaki ini yang nk kawen bulan 9)) pon ada gak...sapa2 lagi nk dtang pon tatau lah..asal buleh jupe kengkawan sudeehh...

1 comment:

c4r|~z@fr4|\| said...

waaahhhh...sedap nyer mengata...! kaya2 zayed tu pun, kaya lagi kaki tuu. naik honda wehh...! huhuu...

bln 9 puasa la. ko nk zayed tu buat kenduri siang hari puasa ker...hahaaha...!