Tuesday, April 14, 2009

TAG

oleh kerana saya tak bawak wire enpon..takleh nk aplod gambo saya pegi makan2 dengan bonet malam tadi, makanya saya dengan bangga nk menjawab tag puan anna seperti di lampiran..eheks 1 . Adakah anda suka blogging? Kenapa? kadang2 saya sangat suka..tapi kadang2 sangat tak suka...tapi wiin kata, blog kat frenster saya dah bole buat novel jilid 2..ahahaha 2. Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5. saya masuk blog sendiri dulu la sbb nk nengok blog org..saya slalu nengok blog puan anna, incik zayed..kak merah..che det.. 3 . Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu? saya manusia biasa yang perlukan kasih sayang dan perlindungan..walopon suami saya sangat kurus kering, saya tetap yakin dia mampu menjaga dan menyayangi saya sepenuh jiwa raga dan bakul...saya sayang suami saya..wekkss 4 . Taken or single? Mana lebih bagus? single will be better la kalo gue muda lagiks...ahahaha 5 . Pernah tak cinta anda tidak dibalas? saya tak pernah meminta..bagaimana org mau membalas..tapi surat saya pernah tidak dibalas oleh ziana zain sewaktu saya di tingkatan 1.dulu saya minat ziana zain tau 6 . Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5. kalo da kawen ciri2 ke laut dah la...tapi masa muda2 dulu saya sangat mengidam bersomikan pemain gitarrrr :p ....kelakar...ada goatie...dia tidak memakai suar slack waktu dating dan sangat kaya paling utama..wahahaha 7 . Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin? masa skolah kami kawan2 semer nk kawen umo 25...tapi saya lajak setahun...tapi masa kawen blom masuk ari jadik lagi, kira 25 la jugak kan?? :p 8 . Nak berapa anak? sorang pon blom dapat..kalo nk tambah pas dapat sorang kang gue bitau k :p 9 . 5 orang bertuah yang anda ingin tag : tidak ingin 10 . date of birth. 26 oktober 1982 11. best present yg penah dpt? kad kecik bau wangi2 masa kat skolah...macam kad buat sendiri jek..tatau sapa bagi, tetiba ada kat dalam laci meja skolah..hu hu hu...nick name dia jusoh..hahaha 12 . gift yg di impikan..? umah sbijik dua :p 13 . fav colour putih 14 . fav numbers? takde 15 . best place yg ingin dijejaki? bilik tido saya di umah pak akob kat KLantan 16. rase bahagie bile..... jiwa tenang 17 . fav movie. shin chan dan pemburu emas pulau lantau 18. fav artist tade..asal boleh saje

1 comment:

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

elow...erm...sowie ar tekambat wish..

aku nk ucap takziah kat ko n fmly amer atas pemergian arwah mertua ko...al-fatihah tuk arwah moga ditempatkan dlm golongan org2 beriman....
smpaikan takziah tuk amer skali ek...