Monday, October 11, 2010

Open House

Assalamualaikum..hehe

Semalam telah berjaya melaksanakan opeh house...terima kasih kepada yang sudi hadir yee..yang tak hadir tapi janji nk hadir, tahun depan da black list nama kamu semua..hahaha...kecik hati tau, janji nk datang tapi tak datang2...memang menyampah..sebab smlm kan 10.10.10 so dlm kul 2.30 tu takde lagi org yang sampai, risau gak takut2 mmg takde yg datang..kan ramai yang nk nikah sanding bagai 10.10.10...paling awal datang ialah jira n farah..sbb takde org boleh la borak2 dengan tenang...sbb farah nk balik awal, ada wedding gak kat n9, so dengan jira skali kena gerak awal...duk sekejap tetamu kehormat lak sampai, sapa lagi, tonet la..hahaha...lepas jam 3 tu baru berdoyooonnn tiba tetamu2 ku..walaupun sangat penat, happy sebab kawan2 kenyang...ada yang tak kenyang ke? :p..walaupun balang kuih comel pecah, happy jugak sebab makanan hampir habis...walaupon sofa kena cakar2, happy jugak laaaaaaa....hahaha
tak sempat pun nk ambik gambar meja makan...tapi tahun ni tak banyak mcm tahun lepas..cuma ada nasi dagang, laksam n makaroni saje...jadi la kan..maapkan saya sbb rumah panas sket..ekon takde :p

laksam...deme tak caya aku kata buat benda ni sendiri..ingat i tak terer ke?? huuhuhu

bukti kedua..penat oooooooo menggulung ni

mengarung nasik dagang.. 
tetamu paling awal dtg...kejap sangat tak sempat mesra lama2

si comel..jira.. 
farah n nayli..anak dia ni mmg kejam lah

kami..comel tak..hahaha

ini tetamu kehormat..dia tak datang mmg majlis kensel..

teringin ke bang?? hu huh

peminat laksam..shasha n kak mid

budak ni jemput diri sendiri datang rumah saya..hahaha

pencuri kuih hijau...abes sebalang dia makan tau..haha

kami yang gembira..ini semua member chatting..sudah lama berkawan..sampai org tak caya pon ni member chat sebenarnye..huhu

poi da buang scallop kat rambut dia..hahaha..ini anna sebelum dia merakuskan diri

sudah bertindak rakus

deme dua ni nk merakus tapi tak jadi..dikuatiri menjejaskan kandungan..jadi separuh rakus cukup

Mel si pembekal bedak MAC dan pakwe baru

budin dan skendel no 6 dia

kak mid..dia baca doa penutup majelis..hahha

3 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

hahaha mmg panas la umh ko x der ekon bepeluh2 aqil wakakka seb bek poi da buang rambut ropol2 dia kalo x begaruk wei hahaha

LuvZa said...

sori see..
bukan sengaja x mau dtg..
tp aku blk kg anto FIL aku daa...

nurul said...

anna :: takpe, kacak dah tu...erk, tahun depan aku pasang ekon la kalo aku da kaya

cho :: tada hal sbb ko tak janji nk dtg kannn..heheh