Tuesday, October 28, 2008

i'm a bit older

tua sikiiiiiiiittttttt jek..ekekeke...ahad lepas hari lahir aku yang ke 26..huh!! tak sangka cepat sangat da membesar :p ...hubby aku cakap, da tua2nih stop2 la jadi kanak2 ribena..cess.. kami tak sambut pun birthda aku tuh, mula2 plan nk gi makan, my hubs cakap mintak je nak makan apa, dia belanja...sebelum kuar tu pegi umah anak mak ngah dulu sebab dia buat open house..tak rancang pun nak makan sebab aku just nk gi amik baju kurung yang ummi kirim je...tapi bila da sampai umah mimi, skali lakiku membedal nasik dagang sampai 2 pinggan..hancur harapan nk gi makan2...but esoknya kitorang just gi sarapan kat McD..jadilah...untuk tahun ni, gue dapat adiah paling kelakar...mixer..ahahaha...lakiku macam mau memperli sajeeee... oklah, malas nk nulis dah...lagipun tengah angin dengan bapuk ati busuk kat opes nih...erkk..jahat mulut :p

4 comments:

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

See...ko tlah di Tag oleh aku...keh3!

@nnap3jelov3b@by said...

epi belated besday ekekeke
dpt mixer oke la nanti leh wat kek tuk aku :D

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

eh...luper laks...hepy belated besday...hik3! nnt aku gedik lg eh? wahkakakakah!

ruffemo said...

hekhekhek..nk kena panggey akak la neh ek....
happy belated birthday....