Wednesday, September 10, 2008

:)

ari ni takde nk post pepanjang kot..sebab aku macam biasa sebok sampai ujung tahun..banyak program n kije..tensen gak la sebab staff tak ramai, masing2 byk kije nk buat..sabo jek la aku... owh...aku belom cakap tahniah kat kawan aku anna..dia dah ada bebi...hu hu hu..aku lom tengok pon lagi bebi dia sebab masa dia besalin tu ari malam...lepas discharge terus balik ipoh...memang tak sempat la..nampaknya kena nengok bebi lepas mummy dia abes pantang n balik kl la nampaknya...sib bek tergedik nk baca blog lala tadik, ada plak budak senget tu post gambo anak anna..nih dia nama dia muhd Aqil hail... huh..tekejut gak masa baca nama eh...ni dedidia musti minat sangat ngan ustaz akil hay ngan hail amir nihh...hu hu hu...tapi comey sangat2..rasa cam nak geget2 jek...tapi muka sebijik cam topoi...nk ciom pon risau sebab rasa cam ciom topoi la plak..ahahaha..((gurau jek anna))....rasa cam nak ada anak gak :p ...tapi jangan tanyalah bila, memang tatau...

::: anak sell lom nengok lagi macam mana rupanyee....hero jugak:::

2 comments:

illa said...

mcm ku kenal jerk gmbr neh? kweng3!

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

sila amek kad raye nnt yup..hehe (^^,)..