Friday, May 27, 2011

Tak Paham

Aku tak faham dengan sesetengah orang...sesetengah ye, kalau nak terasa silakan...
ada makhluk, suka cakap dia punya hal, dia punya pasal..suka hati dia la, orang lain jangan nak komplen dan takda hak nak komplen...baiklaaaaaaaaaaahhhhhhhh
tapi bila time orang lain, mak aiii, sibuk la dia dulu angkat tangan nak komplen kan..macam2 hal..dia kutuk orang takpa, orang kutuk dia tak bleh plak..tak aci tauuuuuuu

aku selalu dengar ayat "ini blog aku, sukati aku la nak tulis apa pun, korang peduli apa"  tapi dalam blog dia tulis "aku menyampah baca blog **&%$**..semua benda pun nak cerita, buat ayat pun macam ape je..bodoh punya blog" ...laaa pulak.. kalau kamu nak ngutuk pun, kamu kutuk diam2 sudah la, tak payah nak komplen dalam blog kamu sampai semua satu dunia boleh baca, siap tulis nama kawan tu lagi...dah blog dia, sukati dia la nak tulis apa, kamu jugak yang cakap tadi kan..kalo menyampah jangan dibaca...kamu kutuk dia takpe, tapi bila dia kutuk kamu, panas bontot plak ye..aku tak ada masalah pon dengan orang yang suka nak kutuk2 ke nak marah2 orang ni..suka hati kamu lah..tapi bila kamu dah suka2 kutuk orang, jadi jangan la marah bila orang kutuk kamu balik..hehe

tapi aku pun suka je komplen, sapa tak suka komplen dia tipuuuuuuuuu...hahaha..

** aku tak minat kumpulan hujan, orang cakap aku tak cool...sedih aku..sob sob

2 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

saya terasa la ahahaha

nurul said...

nasib la awak terasa....hahaha..takpe, blog aku ni kau sorang jek yang baca anna weiii...hahaha