Wednesday, December 8, 2010

Patutkah Delete Saje?

Assalamualaikum..

haiii..dah lama tak mengupdate..aku memang gini, kalau pegi mana2 atau keluar hoye2 ke suka jugak la ambil gambar semua..dengan harapan nk update kat blog..konon je la..lepas dah balik rumah mood hilang langsung tak update sampai ke sudah..kalau rasa nk update pon benda tu dah basi dah kot..huhu..patutkah delete saja blog ni..lagipon bukan ramai sangat yang baca..hahaha...tapi oleh kerana blog ni tmpt nk meluah perasaan dan sebagainya..biarlah..ada masa, ada rajin sikit kang update je la kan.. :p

gambar banyak tapi besar sangat saiz..malas nk resize..lantak

daaaaaaaaa

1 comment:

carl zafran said...

wa'alaikumussalam,
xpe, aku kdg2 baca gak luahan perasaan ko.
so, maintain kn aje blog ko nih.

p/s: amik gmbr pakai henpon aje sudah. sah2 dh mmg size kecik..