Wednesday, April 7, 2010

perlukan???

hallo..sebenarnya hari ni nk update pasal hujung minggu, tapi sangat bizi ngn interview n meeting, plus plus gambo da ilang plak..lagsung bantut nk update..hahaha..tapi hari ni buat wa anggiiiinnnn satu badan de ((jangkit adnan sempit doh))..aku sangat bermasalah dan alah dengan manusia belagak dan sombong dan perasan mcm bagus2

kami2 kuli batak ni nk buat tempahan bilik meeting kat satu hotel..kalau nk kira, nama dept ni mmg da dalam list regular costumer la jugak sbb balik2 buat meeting kat situ je...tapi perlu ke nk belagak time kami nk buat tempahan..tak boleh ke cakap elok, beradab sikit...mcm mati je kalau cakap elok2..aku cepuk muka tu baru tau..ciss

1 comment:

carl zafran said...

rilex the... ['.']