Friday, August 7, 2009

Oldies...U get Old and die??

Sekarang terasa macam sangat oldies..ahahaha…sebab aku sangat suka dengar lagu2 lama..wah gitu… Dalam senarai winamp ada lagu Neil Sedaka-Stupid Cupid Linda Scott – Every Little Star The Archies – Sugar-sugar The Temptations- My Girl Maurice-Stay Sangat suka goyang2 kaki..goyang2 bahu..he he he... Ahad lepas tak jadi pegi IKEA ngn puan anna..sbb makcik pifi dtg..mggu ni aqil demam lak..rasanya esok lepas G.I Joe nk lari kejap gi IKEA ngn lakiku saja sudahlah..da ngidam nk makan meatball sangat nih..ha ha...mggu dpn nk gi kursus lagi seminggu balik2dah puasa plak..pas raya 3 bulan lakiku takdak..membujang jek rasanya nnt nih... *GRIN* sesiapa yg nk booking saya dari oktober sampai disember sila kontek...booking??? untuk kawan2 sahaja..saya bukan sosial escort.. :p

3 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

maw maw maw mkn meatball juga :(

carl zafran said...

nurul,
jd pengapit aku nk ker?
aku dh ajak muzri, tp dia xmo dgn alasan dh tua sgt utk jd pengapit.

ko muda lg kn...

nurul said...

aku muda sangat ke nk jadik pengapit..wahahaha....

tak kuasa nyah..mak malu :">