Friday, May 22, 2009

masih lagi scene takde citer sangatttt

Saya sedang dalam mood goyang2 badan….sebab hari2 dengar lagu Peter Andre-Mysterious Girl..ahahaha lagu lama zaman skolah2...sila goyang2 badan anda walopon tiada lagu ditempek di sini (tak gheti nak aplod sebenarnya*grin*) Jadual sangat padat semenjak awal bulan..tiada masa nk update blog..sangatttttttt bizi..sebab ada tetamu penting dah dua minggu bertapa kat opes ni...harap2 cepat la dia teringin nk keluar kan :) Minggu depan balik kg..my best friend nk kawen..akhirnya...which baju kurung should i wear?? Hurmmmm...bila ada majlis macam ni baru teringat yang baju dalam gobok kat umah tu semua baju yang aku sebat dari almari kak long..means aku takde baju kurung sendiri la..ahahaha..rasanya kalo bukak almari kat umah, boleh kira bape pasang jek yang aku beli sendiri...tak senonoh btol... Benar2 tak ada cerita untuk diceritakan..sekian..ekekeke Zayed...saya sedang mencari novel ramlee awang murshid bertajuk bagaikan puteri..kat MPH dah sold out... :”>

2 comments:

carl zafran said...

ari tu book fair kt pwtc pegi tak? ramlee awg murshid siap sign autograph lg. opismate aku yg paling hepi.

carl zafran said...

ko pegi aje kt mana2 jom heboh nanti. alaf 21 mesti buka booth. aku borong novel dia kt situ la pun.