Monday, February 16, 2009

eheh

Peristiwa I Skang ni aku mengalami sindrom sakit kepala kalo becakap banyak..hu hu..dasattt…kalo meeting, tiba jek part aku wat laporan kena la tarik napas dalam2…pung pang pung pang..lapor lapor..soal soal..jawab jawab…siap..lima minit pastu memang sakit kepala la aku nih… Peristiwa II Hari ni gi klinik, buat medical check up...jeng jeng jeng....he he...ini check up urusan kerja saja, takde apa2 pon..tapi punya azab menunggu, dari kol 8pg sampai, kol 12.30 baru abes..ambik ko..dari kol 8 tak makan, memang berangin perut, pas check up, alang2 da nk masuk waktu rehat, kitorang gi makan kat kedai depan spital..memang lazat zangat la makanan tu kalo da lapo2 menggunung ni...n masa makan tuh aku nmpak sorang mamat...macam kenalll jek, macam kenalll jek, macam penah nmpak, tapi sapa..hu hu hu..skali husband kak red daaa.... Peristiwa III Hari ni abah datang putrajaya, ntah apa kerja tatau (wuishh..pak akob ada keje kat putrajaya...mcm menteri..ahahaha) abah call time aku wat check up, memang tak bleh nk jumpa la, nak2 aku nompang orang plak gi klinik tuh...aku pon tatau apa koje abah aku kat kementerian pelajaran (ada diskusi ngn hishamudin kot..heee) dalam kol 3 abah kol balik, memang sedang elok aku baru nk masuk meeting ngn boss...hurmmm...tak dapat jumpa...org sibuk arr abah...macam durhaka jek ayat tuh kan..wahahahaha..memula memang nk cakap cenggitu, sebab aku memang bizi, pastu tak jadi lepas memikirkan segala komplikasi :)) akan ayat tersebut...ingat baru nk ajak abah round minom teh tarik, skali abah n da gang nak kena balik kelate ptg ni jugak..takkan aku nk ngajak geng abah skali minom kot, macam geng mafia la plak..hu hu Ada lagi, tapi aku da malassss...sekian

2 comments:

mulan said...

akk bwk bertenang yer.
bykkan berehat

c4r|~z@fr4|\| said...

abah and the parang geng...ganehhh!